[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4505: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706) [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4507: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706) [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4508: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706) [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4509: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706) Filharmonia Dowcipu • Zobacz wątek - L&M w telewizji
Dołączył(a): N lut 07, 2010 12:22 am Posty: 2351 Lokalizacja: Poznań
Tak jego wykonanie było jako pierwsze i lepsze ale to pozostawmy każdemu z osobna które jest lepsze
_________________ Organizator Spotkania Forumowiczów
Koncert FD w Poznaniu 25 sierpnia byłem Koncert FD w Warszawie 9 października byłem Koncert FD w Poznaniu 20 października byłem Spotkanie Forumowiczów 5-6 luty byłem Koncert FD w Łodzi 13 lutego byłem Koncert FD w Warszawie 26 marca byłem Koncert FD w Warszawie 28 kwietnia byłem Występ Kabarecarni w Poznaniu 15 maja byłem Koncert FD w Gorzowie Wlkp 20 maja byłem Koncert FD w Mrągowie 16 lipca byłem II Spotkanie Forumowiczów 27-28 sierpnia byłem Koncert Waldemara Malickiego w Poznaniu 29 października byłem Koncert FD w Warszawie 7 stycznia 2012 nagrywanie płyty DVD byłem Koncert FD w Poznaniu 3 marca 2012 byłem Koncert FD w Gorzowie Wlkp 26 maja 2012 byłem Koncert FD w Poznaniu 15 października 2012 byłem
Dołączył(a): So wrz 11, 2010 9:00 pm Posty: 473 Lokalizacja: Radom
Nie zbadane są wyroki polskiej telewizji... Dziś na tvp2 zamiast powtórki ostatniego odcinka, wyemitowano odcinek sprzed dwóch tygodni. Szkoda, bo miałam ochotę zerknąć na ten zeszłosobotni właśnie. Ciekawa jestem czym też nas uraczą w nadchodzącą sobotę... czy tak, jak pokazali w zapowiedzi powtórzą odcinek pierwszy czy to jak zwykle już dawno nieśmieszna i dziwacznie przypadkowa wpadka z ich strony.
Widzę ze ludzie oglądają powtórki dzisiejszą przegapiłem ale z tego co wiem to są kolejne odcinki nagrane
Koncert FD w Poznaniu 25 sierpnia byłem Koncert FD w Warszawie 9 października byłem Koncert FD w Poznaniu 20 października byłem Spotkanie Forumowiczów 5-6 luty byłem Koncert FD w Łodzi 13 lutego byłem Koncert FD w Warszawie 26 marca byłem Koncert FD w Warszawie 28 kwietnia byłem Występ Kabarecarni w Poznaniu 15 maja byłem Koncert FD w Gorzowie Wlkp 20 maja byłem Koncert FD w Mrągowie 16 lipca byłem II Spotkanie Forumowiczów 27-28 sierpnia byłem Koncert Waldemara Malickiego w Poznaniu 29 października byłem Koncert FD w Warszawie 7 stycznia 2012 nagrywanie płyty DVD byłem Koncert FD w Poznaniu 3 marca 2012 byłem Koncert FD w Gorzowie Wlkp 26 maja 2012 byłem Koncert FD w Poznaniu 15 października 2012 byłem
Na pewno albo ale to już nie pierwszy raz 2 tygodnie temu tez puścili coś innego
Dołączył(a): N paź 10, 2010 9:30 am Posty: 188 Lokalizacja: Warszawa
Żeby tylko jutro coś się nie pochrzaniło... bo w zapowiedzi były same znane kawałki.
_________________ http://www.youtube.com/user/star32FD - kanał został zlikwidowany bo był dobry -------------------------------------------------------------------
Koncert FD: 2010-10-09 - byłem Koncert FD: 2011-03-26 - byłem Koncert FD: 2011-04-28 - byłem Pierwsze spotkanie FFD: 2011-02-5/6 - byłem Koncert wszech Czosów: 2011-07-16 - byłem Drugie spotkanie FFD: 2011-08-27/28 - byłem Koncert FD: 2011-10-01 - byłem Naga prawda o klasyce: 2011-10-31 - byłem Zenon Laskowik & Jacek Fedorowicz: 2011-11-19 - byłem Waldemar Malicki & Filharmonia Dowcipu – "Live in... Warsaw 2012": 2012-01-07 - byłem Koncert Laskowik i Malicki: 2012-04-15 - byłem Waldemar Malicki & Filharmonia Dowcipu – "Live in... Mrągowo 2012": 2012-07-21 - byłem Waldemar Malicki & Filharmonia Dowcipu – "Live in... Warszawa 2012": 2012-09-30 - byłem Waldemar Malicki & Filharmonia Dowcipu – "Live in... Warszawa": 2013-04-20 - byłem
Dokładnie był odcinek 1 Mam nadzieje że nic im się nie pochrzani i znowu nas czymś zaskoczą
Chyba TVP już się w tym wszystkim gubi, albo nie przywiązuje większej wago do tego co wyemituje. Polonie nie lepsza, tam wszystko żyję własnym życie emitowane powtórki nie "trzymają się kupy"
Dołączył(a): N paź 10, 2010 9:30 am Posty: 188 Lokalizacja: Warszawa
Mnie to się wydaje że TVP to po prostu olewa co nadaje, gdzie nadaje i kiedy nadaje. No bo jak inaczej można nazwać fakt że jutro prawie w tym samym czasie będą leciały dwa odcinki "Laskowika & Malickiego". Ja rozumiem, że jeden pewnie będzie powtórkowy, ale to nie powinno mieć znaczenia bo może się zdarzyć, że ktoś tego nie obejrzał wcześniej i teraz ma możliwość nadrobienia straty i obejrzenia powtórki. Poza tym doba ma 24 godziny i można tak rozplanować żeby odcinki poszły jeden po drugim tak jak to było przed wakacjami.
_________________ http://www.youtube.com/user/star32FD - kanał został zlikwidowany bo był dobry -------------------------------------------------------------------
Koncert FD: 2010-10-09 - byłem Koncert FD: 2011-03-26 - byłem Koncert FD: 2011-04-28 - byłem Pierwsze spotkanie FFD: 2011-02-5/6 - byłem Koncert wszech Czosów: 2011-07-16 - byłem Drugie spotkanie FFD: 2011-08-27/28 - byłem Koncert FD: 2011-10-01 - byłem Naga prawda o klasyce: 2011-10-31 - byłem Zenon Laskowik & Jacek Fedorowicz: 2011-11-19 - byłem Waldemar Malicki & Filharmonia Dowcipu – "Live in... Warsaw 2012": 2012-01-07 - byłem Koncert Laskowik i Malicki: 2012-04-15 - byłem Waldemar Malicki & Filharmonia Dowcipu – "Live in... Mrągowo 2012": 2012-07-21 - byłem Waldemar Malicki & Filharmonia Dowcipu – "Live in... Warszawa 2012": 2012-09-30 - byłem Waldemar Malicki & Filharmonia Dowcipu – "Live in... Warszawa": 2013-04-20 - byłem
Może tak być szczególnie że może być on traktowany jako przerywnik pomiędzy jednymi a drugimi nagraniami
Nie znasz ich oni zawsze robią takie przewały ale poczekajmy do jutra
No zaraz się zaczyna zobaczymy co pokaże dzisiaj telewizja