[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4505: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706) [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4507: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706) [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4508: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706) [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4509: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706) Filharmonia Dowcipu • Zobacz wątek - Nie samą FD artysta żyje...
Dołączył(a): N lut 07, 2010 12:22 am Posty: 2351 Lokalizacja: Poznań
O super stronka ciekawe kto jeszcze ma takie stronki z FD a my nic o tym nie wiemy
_________________ Organizator Spotkania Forumowiczów
Koncert FD w Poznaniu 25 sierpnia byłem Koncert FD w Warszawie 9 października byłem Koncert FD w Poznaniu 20 października byłem Spotkanie Forumowiczów 5-6 luty byłem Koncert FD w Łodzi 13 lutego byłem Koncert FD w Warszawie 26 marca byłem Koncert FD w Warszawie 28 kwietnia byłem Występ Kabarecarni w Poznaniu 15 maja byłem Koncert FD w Gorzowie Wlkp 20 maja byłem Koncert FD w Mrągowie 16 lipca byłem II Spotkanie Forumowiczów 27-28 sierpnia byłem Koncert Waldemara Malickiego w Poznaniu 29 października byłem Koncert FD w Warszawie 7 stycznia 2012 nagrywanie płyty DVD byłem Koncert FD w Poznaniu 3 marca 2012 byłem Koncert FD w Gorzowie Wlkp 26 maja 2012 byłem Koncert FD w Poznaniu 15 października 2012 byłem
Trzeba zapytać przy najbliższej możliwości
Koncert FD w Poznaniu 25 sierpnia byłem Koncert FD w Warszawie 9 października byłem Koncert FD w Poznaniu 20 października byłem Spotkanie Forumowiczów 5-6 luty byłem Koncert FD w Łodzi 13 lutego byłem Koncert FD w Warszawie 26 marca byłem Koncert FD w Warszawie 28 kwietnia byłem Występ Kabarecarni w Poznaniu 15 maja byłem Koncert FD w Gorzowie Wlkp 20 maja byłem Koncert FD w Mrągowie 16 lipca byłem II Spotkanie Forumowiczów 27-28 sierpnia byłem Koncert Waldemara Malickiego w Poznaniu 29 października byłem Koncert FD w Warszawie 7 stycznia 2012 nagrywanie płyty DVD byłem Koncert FD w Poznaniu 3 marca 2012 byłem Koncert FD w Gorzowie Wlkp 26 maja 2012 byłem Koncert FD w Poznaniu 15 października 2012 byłem
No świetna strona super galeria i nagrania szkoda że wszystkich nie mogę odsłuchać ... Ale tak jak mówicie,ciekawe kto jeszcze ma taką swoją stronkę z FD
Łaaał. Jestem pod mega wrażeniem strony pani Anity. Pełna profeska.[/quote]
No prawie... Udało mi się wychwycić dwa małe niedociągnięcia: 1. W temacie Repertuar tekst momentami pisany jest raz w pierwszej, a raz w trzeciej osobie liczby pojedynczej, np. "Choć moim podstawowym żywiołem jest opera i operetka, debiutowałam również przed publicznością jako członkini zespołu rozrywkowego „Horpyna” w latach 1995 - 2000 z którym, nagrała też dwie płyty CD." W ostatnich latach wystąpiłam w „Gali Mistrzów Sportu ‘2008” (transmisja na żywo w TVP1) oraz na Festiwalu Opolskim w monograficznym koncercie piosenek z „Kabaretu Starszych Panów” (2010), podczas którego m.in. w duecie z Kamilem Pękalą (baryton) kongenialnie zinterpretowali słynny przebój „Przeklnij mnie”. Przydałoby sie to troszkę ujednolicić 2. Jako jeden z utworów do pobrania dostępna jest teoretycznie "Aria ze śmiechem", niestety, w rzeczywistosci jest to inny utwór z płyty. Nie zrozumcie mnie źle, ja uwielbiam p. Anitę cokolwiek by nie zaspiewała, ale ponieważ " Arię ze śmiechem" ubóstwiam po prostu to strasznie sie ucieszyłam że to akurat ona jest dostępna. Troszkę się zawiodłam Mimo wszystko jednak zgadzam się z Wami: stronka ładna i przemyślana a dostępne utwory i galeria po prostu zwalają z nóg
ano błędy małe są...każdemu się zdarza... ale jak strona internetowa to bez nich powinno się obyć A ja po pewnych słowach Pani Anity czuję, że za mało wyrażam swoją miłość albooo jestem zupełnie normalna xD
Mam nadzieje ze poprawia te błędy na stronie