[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4505: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706) [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4507: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706) [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4508: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706) [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4509: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706) Filharmonia Dowcipu • Zobacz wątek - wasze "propozycję" / życzenia muzyczne (????)
LISTA UTWORÓW DODANYCH DO TEJ PORY Jak korzystać Lista jest sporządzona alfabetycznie, szukając utworów kierujcie się: 1. Imieniem. 2. Nawziskiem. 3. Czasami samym tytułem utworu lub tytułem filmu (dotyczy soundtrack'ów). 4. Bierzcie pod uwagę przedrostek "The" przy zespołach czy tytułach.
Lista jest rozłożona na kilka postów na pierwszej stronie i co jakiś czas będzie aktualizowana
0-9
2 plus 1 2 plus 1 A
Abba Abba Abel Korzeniowski Abel Korzeniowski Ace Of Base Adam Szarek & Marek Folta Alan Silvestri Al Bano Carrisi & Romina Power Albano Carrisi Alec Kane Alenka Gotar Amelie (film) Comptine D' un Autre Ete Alicja Majewska Amelie (film) J'y Suis Jamais Alle Andre Rieu Andre Rieu Andre Rieu Andre Rieu Andre Rieu Andre Rieu and tenores & orquestra Andre Rieu & Platin Tenors Andre Rieu Andre Rieu Andrzej Rosiewicz Andrzej Rosiewicz Antique Apocalyptica Apocalyptica Archies Aria Pericholi
B
Barry Manilow Beach Boys Beethoven's Belinda Carlisle Ben E. King Benkó Dixieland Band Benko Dixieland Band
Boney M Brathanki Brathanki Braveheart
C
Carlos Libedinsky Cats Musical Carrapicho Celine Dion I've got the world on a string Celine Dion My Heary Will Go On Charlie Parker Cher Chris Isaak Christian Henson & Marcos D.Cruze City of Angels City of Angels Clint Mansell Code Red
Gattaca George Michael George Harrison Geri Halliwell Gershwin Giuseppe Verdi Gladiator Gotan Project Gotan Project Górecki H.M. Górecki - Grażyna Brodzińska i B. Morka Gummibär Gummi Bears
H
Hans Zimmer Hans Zimmer Hans Zimmer
Harold Faltermeyer Helena Vondrackocva Henry Mancini
Hey Highland
I
Illusionist Iron Maiden Irish Rovers
J
James Brown Jan Garbarek Jan Garbarek Jan Garbarek Janson Jerry Lee Lewis Jerzy Stuhr Joanna Newsom Joe Henson & Darren Rose John Powell John Williams John Williams John Williams John Williams
K
KASA Kasia Klich Kasia Sobczyk KKS Lech Poznan Klaus Doldinger K'naan & David Bisbal Kokia Krzesimir Dębski Krzesimir Dębski
L
Leon zawodowiec (film) Noon, How Do You Know It's Love, She Is Dead Lipps Inc Little Eva Limahl Loft Loft Loona Lorne Balfe Lou Bega Louis Armstrong Luciano Pavarotti Lully J.B.
Ł
Łucja Prus
M
Madness Marek i Wacek Marek Grechuta Marlene Dietrich Mean Girls Memoirs of a Geisha Memoirs of a Geisha Memoirs of a Geisha Memoirs of a Geisha Metallica Metallica Michael Nyman Michał Lorenc Michał Lorenc Michał Lorenc Modern Talking Motorcycle Diaries
N
Natalie Avelon & Ville Valo
Newman Newman T.
O
Omega One Republic Ottawan
P
Pachelbel's Peja Perfect Philip Glass Philip Glass Pointer Sisters
Power Play Pride and Prejudice Prokofiev
Q
Queen Queen Quincy Jones
R
Rachmeninoff Rammstein Randy Edelman Ray Charles Requiem For A Dream Rhapsody (of Fire) Ricky Martin Ricky Martin Ronan Hardiman Rod Stewart Roy Orbison
S
Sarque Schindler's List Scorpions Scott McKenzie Shadows Shakira Shakira Shocking Shrek [/url]Simone Slade Slade Slade Soul Calibur Star Wars Steve Baker Steve Baker & Carmen Daye Sugababes
T
Tambores Tarkan Timbaland & One Republic Tim Berg The Animals The Beatles
The Contours
The Forgotten Circus T
The Monkees The Real Ritchie Valens The Three Tenors The Three Tenors The Verve Bitter The Village Toto Cotugno Tous les matins du monde Tous Les Matins du Monde
U
Urszula Dudziak
W
Wagner Wilki Will Smith Wim Mertens Within Temptation Wojciech Kilar
V
Vanessa Mae Vanessa Mae Vanessa Mae Vanessa Mae Vanessa Mae Vangelis Vangelis Village People
Dołączył(a): N lut 07, 2010 12:22 am Posty: 2351 Lokalizacja: Poznań
Niezłe ja bym jeszcze dorzucił parę numerów boysów i mamy materiał na parę następnych odcinków.
_________________ Organizator Spotkania Forumowiczów
Koncert FD w Poznaniu 25 sierpnia byłem Koncert FD w Warszawie 9 października byłem Koncert FD w Poznaniu 20 października byłem Spotkanie Forumowiczów 5-6 luty byłem Koncert FD w Łodzi 13 lutego byłem Koncert FD w Warszawie 26 marca byłem Koncert FD w Warszawie 28 kwietnia byłem Występ Kabarecarni w Poznaniu 15 maja byłem Koncert FD w Gorzowie Wlkp 20 maja byłem Koncert FD w Mrągowie 16 lipca byłem II Spotkanie Forumowiczów 27-28 sierpnia byłem Koncert Waldemara Malickiego w Poznaniu 29 października byłem Koncert FD w Warszawie 7 stycznia 2012 nagrywanie płyty DVD byłem Koncert FD w Poznaniu 3 marca 2012 byłem Koncert FD w Gorzowie Wlkp 26 maja 2012 byłem Koncert FD w Poznaniu 15 października 2012 byłem
Chciałbym pracować w FD ale na razie to chyba nie wykonalne.
Koncert FD w Poznaniu 25 sierpnia byłem Koncert FD w Warszawie 9 października byłem Koncert FD w Poznaniu 20 października byłem Spotkanie Forumowiczów 5-6 luty byłem Koncert FD w Łodzi 13 lutego byłem Koncert FD w Warszawie 26 marca byłem Koncert FD w Warszawie 28 kwietnia byłem Występ Kabarecarni w Poznaniu 15 maja byłem Koncert FD w Gorzowie Wlkp 20 maja byłem Koncert FD w Mrągowie 16 lipca byłem II Spotkanie Forumowiczów 27-28 sierpnia byłem Koncert Waldemara Malickiego w Poznaniu 29 października byłem Koncert FD w Warszawie 7 stycznia 2012 nagrywanie płyty DVD byłem Koncert FD w Poznaniu 3 marca 2012 byłem Koncert FD w Gorzowie Wlkp 26 maja 2012 byłem Koncert FD w Poznaniu 15 października 2012 byłem
He he nie wiąże przyszłość z Wojskiem ale wykształcenie muzyczne też posiadam.
siekiera, siekiera... teraz mnie to będzie męczyć. xD a nie wydaje się wam, że shakira ze swoimi kręconymi włosami przypomina jedną z solistek fd (czy tam odwrotnie)? ^^ nie byłoby wątpliwości, kto powinien to zaśpiewać...
ps. ja już w domu zapowiedziałam, że jak 3 maja nasze wojsko machnie jakąś defiladę w towarzystwie orkiestry, to się sprzed telewizora nie ruszam. ;]
Heh mam wujka w orkiestrze wojskowej (trąbka), ale ja do orkiestry się nie wybieram. idę do Marynarki Wojennej. A co do defilady to raczej obejrzyj sobie tą na 15 sierpnia gdy nasze czołgi i nie tylko jadą .
Heh raczej nie Leopardy które zapewne pojadą są w bardzo dobrej kondycji technicznej chociaż mają już swoje lata.