[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4505: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706) [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4507: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706) [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4508: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706) [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4509: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706) Filharmonia Dowcipu • Zobacz wątek - Siemka
Przeprowadzenie rozmowy online z muzykami z FD to nie problem od strony technicznej, można wykorzystać do tego Skype, GG lub inny protokół + rozmowy konferencyjne. To jak, kiedy i gdzie zależy już od samych muzyków -- nie wiem czy w ogóle są tym zainteresowani. Generalnie to mili ludzie i można z nimi pogadać na żywo przed/po którymś z koncertów
Co do działu o muzykach. To prawda Google wie i zawsze będzie wiedział więcej, tego nie da się przeskoczyć (jeśli ktoś nie rozumie dlaczego to mogę wytłumaczyć). Ta strona jest stroną oficjalną i tylko od samych muzyków zależy ile ma tutaj być informacji o nich. A jeśli coś da się o kimś znaleźć w wyszukiwarce to wcale nie znaczy, że ta osoba chciała żeby to publikowano (przykład: boom portali społecznościowych).
Zatem to nie ode mnie zależy czego się tutaj dowiecie, ale muzycy czytają to forum i jeśli stwierdzą, że chcą dodać więcej informacji o sobie to pewnie tak się stanie
Hej! Jako, że jestem nową użytkowniczką na forum wypadałoby się przedstawić. No więc, nazywam się Kasia, mieszkam niedaleko Tarnowskich Gór. Studiuję nudny przedmiot (tylko nie bijcie ) historię, ale w gruncie rzeczy te studia również dostarczają studentom wiele adrenaliny. Na forum trafiłam z ciekawości, miałam nadzieję (ciągle mam), że czasem będę miała tę przyjemność polemizowania z muzykami FD a tu niestety pustki Cóż, może to się wkrótce zmieni na lepsze. Co do moich zainteresowań to mam aż dwa, jedno to gra na gitarze klasycznej, rzadziej akustycznej, a czasami na elektrycznej. Na razie to tyle, co mam jeszcze powiedzieć... chyba tylko że Witam wszystkich serdecznie
_________________ "Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło się nudno, gdy umrzesz" - Tuwim.
witaj Kasiu... jak może zaobserwowałaś razem z paroma znajomymi starami się rozkręcić rozmowy na forum ale na razie pustki...
chociaż może osiągnęliśmy sukces skoro zechciałaś się wypowiedzieć, zapraszamy do włączenia się w nasze dyskusję oraz poruszanie zupełnie nowych tematów
_________________ Organizator Spotkania Forumowiczów
Dołączył(a): N lut 07, 2010 12:22 am Posty: 2351 Lokalizacja: Poznań
Mam tylko nadzieję że to nie był twój ostatni post Kasiu. Witam Ciebie serdecznie!!
Koncert FD w Poznaniu 25 sierpnia byłem Koncert FD w Warszawie 9 października byłem Koncert FD w Poznaniu 20 października byłem Spotkanie Forumowiczów 5-6 luty byłem Koncert FD w Łodzi 13 lutego byłem Koncert FD w Warszawie 26 marca byłem Koncert FD w Warszawie 28 kwietnia byłem Występ Kabarecarni w Poznaniu 15 maja byłem Koncert FD w Gorzowie Wlkp 20 maja byłem Koncert FD w Mrągowie 16 lipca byłem II Spotkanie Forumowiczów 27-28 sierpnia byłem Koncert Waldemara Malickiego w Poznaniu 29 października byłem Koncert FD w Warszawie 7 stycznia 2012 nagrywanie płyty DVD byłem Koncert FD w Poznaniu 3 marca 2012 byłem Koncert FD w Gorzowie Wlkp 26 maja 2012 byłem Koncert FD w Poznaniu 15 października 2012 byłem
Dziękuję za miłe przyjęcie mnie do grona fanów FD i tego forum. Nie musicie się martwić, będę tu zaglądać od czasu do czasu, mam również nadzieję że może ktoś z orkiestry zaglądnie, skomentuje. Może nawet sam maestro się wypowie
_________________ "Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło się nudno, gdy umrzesz" - Tuwim.
Dołączył(a): N gru 06, 2009 12:17 am Posty: 18 Lokalizacja: podkarpacie
Ja również witam hehe wcale nie studiujesz nudnego przedmiotu na poczatku o moich studiach mówili to samo (studiuje europeistyke) ale po pierwszej sesji było wiadomo ze o nudzie nie ma mowy Witam podwójnie serdecznie bo też gram na gitarce (wprawdzie nie tylko ale to moj ukochany instrument) Witam
Dołączył(a): N lut 07, 2010 12:22 am Posty: 2351 Lokalizacja: Poznań
No mam nadzieję ze nie do końca tygodnia.
Koncert FD w Poznaniu 25 sierpnia byłem Koncert FD w Warszawie 9 października byłem Koncert FD w Poznaniu 20 października byłem Spotkanie Forumowiczów 5-6 luty byłem Koncert FD w Łodzi 13 lutego byłem Koncert FD w Warszawie 26 marca byłem Koncert FD w Warszawie 28 kwietnia byłem Występ Kabarecarni w Poznaniu 15 maja byłem Koncert FD w Gorzowie Wlkp 20 maja byłem Koncert FD w Mrągowie 16 lipca byłem II Spotkanie Forumowiczów 27-28 sierpnia byłem Koncert Waldemara Malickiego w Poznaniu 29 października byłem Koncert FD w Warszawie 7 stycznia 2012 nagrywanie płyty DVD byłem Koncert FD w Poznaniu 3 marca 2012 byłem Koncert FD w Gorzowie Wlkp 26 maja 2012 byłem Koncert FD w Poznaniu 15 października 2012 byłem
Witam, Ja jestem człowiekiem młodym ale starej daty - konserwatystą. Studiuję informatykę na Politechnice Krakowskiej także jak ktoś ma problemy z matematyką czy fizyką albo z komputerem to może śmiało się zgłaszać. W sezonie letnim jestem aktywnym członkiem Skywarn Polska ludzi, których się często kojarzy jako oglądających pioruny, a nie do końca o to chodzi. W tym stowarzyszeniu jestem też trochę muzyczna duszą. Jestem muzykiem amatorem, samoukiem. FD zainteresowałem się tuż po pojawieniu się ich w telewizji. Skotja Zoplin i the EnterContainer wymiata. Pozdrawiam.
_________________ ,
Zagorzały Korwinista, muzyk amator, fizyk, informatyk i grafik 3D.
Mmmmm.... Na stronę zawitała nowa osoba Witamy bardzo serdecznie witamy. Powiadasz, że studiujesz na Politechnice Krakowskiej. Miło mi to słyszeć ponieważ na forum, ci którzy się odzywają, to w większości humaniści. Jeśli będę miała jakiś problem z kompem to z pewnością się odezwę po poradę. Jeszcze raz bardzo serdecznie witam ciebie w naszym małym gronie